مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف

 مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی کشاورزی پایدار، محیط زیست و توسعه روستایی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
شیوا ندایی – دانشجوی دکتری تکثیر و پرورش آبزیان، دانشگاه علوم و فنون دریایی هرمزگان
عارف پیربیگی – دانشجوی دکتری بوم شناسی آبزیان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محسن علی – فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بوم شناسی آبزیان، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، دانشگاه تهران

چکیده:
عوامل عفونت زا فاکتور مهمی در ایجاد خسارت های اقتصادی در آبزی پروری تجاری محسوب می گردند. ارگانیسم های مختلفی که ممکن است سبب بروز بیماری در ماهی ها شوند شامل عوامل بیماری زای باکتریایی، قارچی، انگلی و ویروسی می باشند. ماهی ها دارای یک سیستم ایمنی به خوبی توسعه یافته می باشند که هم شامل اجزاء اختصاصی و هم شامل اجزاء غیر اختصاصی می باشد. مدارک و شواهد زیادی در سال های اخیر به دست آمده که نشان می دهند که پاسخ های ایمنی مختلف و مقاومت به بیماری در ماهی می توانند هم توسط مواد مغذی و هم توسط اجزاء غیر مغذی موجود در جیره تحت تاثیر قرار بگیرند. توسعه پاسخ های ایمنی ماهی و مقاومت به بیماری مرتبط با آنها از طریق مواد غذایی به عنوان یک جایگزین جذاب برای درمان ماهی ها بررسی شده است. واکسیناسیون بهترین روش شناخته شده برای تحریک ایمنی تخصصی در انسان ها و حیوانات از جمله ماهی ها می باشد. معمول ترین واکسن های استفاده شده در آبزی پروری شامل باکتری های زنده تضعیف شده، سلول های مرده و یا عصاره های سلولی می باشند که اصولا توسط تزریق یا غوطه وری برای ماهی ها به کار می روند. محرک های ایمنی مختلفی از جمله گلوکان ها، لوامیزول، عصاره آبالون، کیتین و محصولات حاصل از برخی گونه های جلبکی برای تحریک سیستم ایمنی در ماهی ها مورد استفاده قرار گرفته اند که در این مطالعه به طور مختصر مورد بررسی قرار خواهند گرفت

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله عوامل عفونت زا و تحریک پاسخ های ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در ماهی ها از طریق واکسیناسیون با عصاره های مختلف

دانلود این فایل