مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله

 مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله :


محل انتشار: همایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
مصطفی کمال شمس – دانشگاه پیام نورماکو
احمد احمدیان – استادیاردانشکده کشاورزی دانشگاه تربت حیدریه

چکیده:
گیاهان عالی به عنوان یک منبع طبیعی برای تولید ترکیبات دارویی موادعطری و موادطعم دهنده و ضدآفت به کارمیرود انسان با شناخت گیاهان دارویی مختلف به شفابخشی و اثرات درمانی این گیاهان پی برد و به منظور پیشگیری و درمان بیماریها ازآن استفاده کرد با پیشرفت شیمی تجزیه امکان شناخت موادموثره گیاهی برای بشر محقق شد و درتهیه داروهای گیاهی استفاده شد شنبلیله ازجلمه گیاهانی است که درطب سنتی و صنایع داروسازی دارای اهمیت فراوانی میباشد این گیاه دارای یک ترکیب ثانویه به نام دیاسژنین می باشد که در صنایع داروسازی دارای اهمیت فراوانی می باشد لذا هدف این تحقیق بررسی عوامل موثربرمیزان تولید این ماده موثره درگیاهان شنبلیله میباشد

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله بررسی تاثیر عوامل زنده و غیر زنده بر تولید دیاسژنین در شنبلیله

دانلود این فایل

دسته‌هاfile