امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران

امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومين کنفرانس بين المللي مديريت، حسابداري و اقتصاد

تعداد صفحات : 6

چکیده مقاله:

هدف: هدف از این پژوهش امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور درخدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران است و طی آن سعی شدهاست با بررسی وضعیت و امکانات موجود و ملزومات مورد نیاز جهتارائه خدمات الکترونیکی برای برنامه ریزی آتی در کار توسعه خدماتمرجع مورد استفاده قرار گیرد.روش شناسی: روش پژوهش پیمایشی تحلیلی می باشد. ابزارگردآوری اطلاعات از طریق پرسشنامه سازمان یافته است. جامعهآماری این تحقیق بانک صادرات ایران می باشد. نمونه آماری پنجشعبه بزرگ بانک صادرات ایران در سطح شهر تهران بزرگ است.نمونه مورد بررسی تحقیق کارکنان و مشتریان بانک صادراتمی باشد . روش نمونه گیری جهت تکمیل پرسشنامه با دو مولفهتفویض اختیار و انگیزش شغلی برای کارکنان، و پرسشنامه رضایتمشتریان، به صورت غیر تصادفی ساده میان 50 نفر از کارکنان و بادو مولفه تفویض اختیار و انگیزش شغلی برای کارکنان، و پرسشنامهرضایت مشتریان برای 50 نفر از مشتریان تکمیل می گردد.یافته ها: نتایج مطالعه حاکی از آن است که ارائه «طرح های نوآوری کارکنان- مشتری» و استفاده از روش های نوین بانکداری و تکنولوژیهای نوین با معناداری بسیار بالایی باعث بهبود رضایتمشتریان می گردد. هیچنین ارائه خدمات نوین بانکی با ارائه «طرح های نوآوری کارکنان – مشتری و تفویض اختیار کارکنان منجر بهارتقای سطح انگیزش شغلی کارکنان می گردد.نتیجه گیری: با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از طرح های نوآورانه،می توان تفویض اختیار به کارکنان را گسترش داده و در نتیجه باعثافزایش انگیزه در آنان و رغبت و شور و علاقه به کار در بانک شد.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

امکان سنجی و ارائه طرح های نوآور در خدمات الکترونیکی بانک صادرات ایران

دانلود این فایل

مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی

 مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی :

مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در ژنتیك نوین از صفحه 5 تا 14 منتشر شده است.
نام: مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهنژادی
مقاله پلی پلوئیدی
مقاله تنوعات سوماكلونی
مقاله جهش زایی
مقاله گل و گیاهان زینتی
مقاله مهندسی ژنتیك
مقاله هاپلوئیداسیون

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: جعفرخانی کرمانی مریم
جناب آقای / سرکار خانم: جوكار ابوالفضل
جناب آقای / سرکار خانم: حبشی علی اكبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش های بهنژادی مدرن ابداع شده اند تا نیاز به ایجاد تنوع در گل و گیاهان زینتی كه صنعتی جهانی است را برطرف سازند. این روش ها از طرفی طول دوره اصلاحی را به طور قابل توجهی كاهش می دهند و از طرف دیگر می توانند در بهنژادی گیاهانی كه با روش های سنتی اصلاح آنها امكان پذیر نیست نقش موثر داشته باشند. ایجاد تغییرات ژنتیكی برای بهبود كیفیت در هر برنامه اصلاحی لازم و ضروری است. استفاده از جهش های طبیعی و القایی در بهبود منابع ژنی بسیار موثر بوده و بطور موفقیت آمیزی به توسعه ارقام اصلاح شده و جدید گیاهان زینتی كمك نموده است. ایجاد گیاهان هاپلوئید به طور قابل ملاحظه ای زمان لازم جهت تولید رگه های خویش آمیخته برای بهنژادی دورگه های نسل اول را كوتاه نموده و از طرف دیگر انتخاب صفات مغلوب را تسهیل می سازند. گیاهان پلی پلوئید هم به صورت منفرد و هم در جمعیت ها در مقایسه با والدین دیپلوئید خود معمولا دارای سطح بالایی از هتروزیگوستی بوده و پلی فیلتیك(polyphyletic) می باشند. گیاهان هاپلوئید، دابل هاپلوئید و پلی پلوئید منابع جدید ژرم پلاسم بوده كه می توانند به صورت ارقام جدید معرفی گردند و یا اینكه در برنامه های بهنژادی مورد استفاده قرار گیرند. با دستیابی به تكنیكهای نوین نظیر مهندسی ژنتیك می توان با تغییرات جزیی در ساختار ژنتیكی گیاه و حفظ سایر صفات مطلوب آن، ضمن ایجاد تغییرات لازم به منظور دستیابی به صفات مورد نظر مصرف كننده در وقت و هزینه بهنژادگران به میزان قابل ملاحظه ای صرفه جویی نمود. مهندسی ژنتیك صفات جدید در یك رقم به قابلیت باززایی از گیاه تراریخته بستگی دارد كه خوشبختانه در حال حاضر این تكنیك به طور قابل توجهی خصوصا در گیاهان زینتی رو به گسترش است. مقاله حاضر مروری بر پیشرفتهای اخیر در اصلاح نوین گیاهان زینتی از جمله ایجاد تنوعات سوماكلونالی، جهش های القایی، تولید گیاهان پلی پلوئید و هاپلوئید و مهندسی ژنتیك به منظور ایجاد تنوع در رنگ، افزایش ماندگاری و عطر گل و نیز افزایش مقاومت گیاه در برابر بیماری ها و آفات می باشد.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله مروری بر روش های بهنژادی مدرن گل و گیاهان زینتی

دانلود این فایل

تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا

تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس ملي و دومين کنفرانس بين المللي حسابداري و مديريت

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر به تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا می پردازد. این پژوهش از نوع کاربردی و از دسته مطالعات،توصیفی– تحلیلی، پیمایشی است. که به صورت مقطعی انجام گرفت. جامعه آماری این تحقیق را کارکنان ستادی فرماندهی انتظامی استانمازندران تشکیل می دهد که با کمک فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی ساده، تعداد 132 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردیدند. ازپرسشنامه استاندارد ساختار سازمانی استیفن رابینز 1986و پرسشنامه استاندارد مدیریت دانش لاوسن 2003 برای گردآوری اطلاعات استفاده شده است. پایایی سوالات با استفاده از فرمول آلفای کرانباخ برای ساختار سازمانی و مدیریت دانش به ترتیب 0.927و 0.808 مورد سنجش و تایید قرارگرفت. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون ضریب همبستگی و ضریب رگرسیون با نرم افزار15 SPSS استفاده شده است. نتایج حاکی از آن است که بین ساختار سازمانی (پیچیدگی، رسمیت، تمرکز) و مدیریت دانش رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنینیافته های تحقیق نشان می دهد که بعد پیچیدگی دارای بالاترین ضریب همبستگی و بعد تمرکز دارای کمترین ضریب همبستگی را داشته اند.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
اینک شما با جستجوی تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا وارد صفحه فروش فایل دانلودی تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

تبیین رابطه بین ساختار سازمانی و مدیریت دانش در ناجا

دانلود این فایل

مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی

 مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 17

نویسنده(ها):

علی علیزاده اوصالو – واحد بهره‌برداری پتروشیمی تبریز
علی برادر خوش فطرت – دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز
جعفر صادق سلطان محمدزاده – دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز

چکیده:

در تحقیق حاضر اتیل بنزن به عنوان نماینده ترکیبات آلی فرار برگزیده شد و با ساخت یک نمونه آزمایشگاهی حوضچه هوادهی به روش حبابی در یک شرکت پتروشیمی، آزمایشات بررسی تأثیر غلظت اتیل بنزن بر حذف بیولوژیکی آن مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت. برای نمونه‌گیری از روش استاندارد پیشنهادی آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) استفاده گردید. برای آنالیز نمونه‌ها نیز از روش کروماتوگرافی گازی (GC) استفاده گردید. آزمایشات در سه مرحله و با اندازه‌گیری مقدار اتیل بنزن حذف شده در هر یک از سه روش انتقال به هوا، اکسیداسیون بیولوژیکی و جذب سطحی به لجن غیرفعال (Biomass) انجام گرفت. نتایج نشان می‌داد، مقدار اکسیداسون بیولوژیکی حوضچه در صورت ثابت بودن شرایط عملیاتی مانند دما، غلظت میکروارگانیزمها در حوضچه و نیز زمان اقامت میکروارگانیزم‌ها، مستقل از غلظت ورودی است. به عبارت دیگر ظرفیت واکنش اکسیداسیون بیولوژیکی حوضچه ثابت و برابر ppm 19/22 اندازه‌گیری شده است.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
با سلام،محصول دانلودی مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله فرایند حذف بیولوژیکی ترکیبات آلی فرار در حوضچه هوادهی واحدهای تصفیه فاضلاب صنایع پتروشیمی

دانلود این فایل

مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه

 مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
ندارد
بخشی
صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

مائده فصیحی – دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

چکیده:

دراین مقاله مسئله زمان بندی سیستم جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده با در نظر گرفتن همزمان دو هدف حداکثر زمان تکمیل و حداکثر دیرکرد کارها مورد بررسی قرار گرفته است .

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
با سلام،محصول دانلودی مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه هدایت میشوید
مقاله مسئله زمان بندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده دو هدفه

دانلود این فایل

مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)

 مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
عاطفه کاوسی – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی آمل
مسعود هدایتی فرد – استادیار گروه شیلات، مرکز تحصیلات تکمیلی،دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
مریم خاورپور – استادیار گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا; آملی

چکیده:
فرآورده های شیلاتی از جمله با ارزشترین محصولات غذایی به حساب می آیند. این فرآورده ها بخش اعظمی از منابع پروتئین مورد نیاز انسان را تشکیل می دهند. این مطالعه با هدف بررسی فاکتورهای شیمیایی( pH,FFA ، TBA ، TVN ، PV) میکروبی(شمارش کلی باکتری ها و کپک) ،ارزش غذایی (چربی، پروتیئن و رطوبت) ماریناد تهیه شده از ماهی کپور نقره ای در طول 30 روز نگه داری در دمای 4 سانتی گراد انجام شد. در این بررسی Kg 10 ماهی کپور نقره ای تازه تهیه شد، ماهی ها فلس گیری شده و محتویات شکمی آنها تخلیه گردید. بعد از پوست گیری، سر و دم زنی، برای تهیه ماریناد آماده شد. سپس ماریناد سرخ شده برای انجام آزمون ها آماده گردید . نتایج نشان داد که میزان رطوبت ، پروتیئن و چربی در ماریناد سرخ شده در طول دوره نگه داری تفاوت معنی داری ندارد (p > 0.0) میزان پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، بازهای نیتروژنی فرار، اسید چرب آزاد، pH در طی 30 روز دوره نگه داری در ماریناد سرخ شده افزایش یافت ( p < 0.0) شمارش کلی باکتری و میزان کپک درماریناد سرخ شده افزایش یافت (p < . 0.0) همچنین مشخص شد نگه داری فرآورده تولیدی در دمای 4 درجه سانتی گراد و تاثیر مثبت درجه حرارت پایین بر روی این فرآورده، می تواند موجب افزایش عمر ماندگاری آن گردد

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)

دانلود این فایل

مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ

 مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: سومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن

تعداد صفحات: 24

نویسنده(ها):

حبیب رسولی –

چکیده:

فیلر (پر کننده) ماده جامد و ریزدانه ای است که برای بهبود خواص و کاهش هزینه های تولید و مواد اولیه یک ترکیب که ممکن است سیال، نیمه جامد و یا جامد باشد افزوده می گردد. فیلر می توان شامل مقادیر متغیری از ترکیب فراوردهاصلی از نسبتهای بسیار جزئی تا بخش قابل توجهی از آن باشد. ساختار و شکل دانه های فیلر بصورتهای مختلفی از ذرات نامنظم تا ذرات دارای اشکال هندسی وجود دارد. ذرات دارای اشکال هندسی منظم عمدتا بصورت بلورهای چند وجهی، ورقه ای مسطح، میله ای سوزنی شکل و شبه کروی می باشند.
فیلرها بر اساس منشاء پیدایش خاصیت و عملکرد آن در فراورده ، ترکیب شیمیایی و شکل ظاهری (مرفولوژی) طبقه بندی می شوند. در طبقه بندی بر اساس منشاء پیدایش بهنحوه بوجود آمدن به روشهای طبیعی مثل اغلب مواد معدنی و یا بروش صنعتی مثل فیلرهای مصنوعی اشاره می گردد. عملکرد فیلرها شامل بهبود خواصی از قبیل استحکام مکانیکی، اپاسیته، خواص نوری، خواص فیزیکی، مقاومت شیمیایی و همچنین کاهش هزینه های تولید می باشد که طبقه بندی بر این اساس کمتر متداول است. ترکیب شیمیایی فیلرها عمدتا شامل کربناتها، سیلیکاتها، ترکیبات الی و ; می باشد. نوع و محل مصرف فیلر نقش اساسی در طبقه بندی آن دارد و همین طور درک عمیق خواص فیزیکی و شیمیایی فیلر و همچنین نقش و تاثیر آن در فراورده نهایی در کاربرد صحیح و بهینه آن نقش اساسی دارد.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله بررسی نقش پر کننده ها (فیلرها) در خواص کاغذ

دانلود این فایل

مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون

 مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

دکتر مجید منتظری – استادیار گروه جغرافیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده:

این پژوهش با هدف شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون صورت پذیرفت. برای این منظور، داده‌های بارش ماهانه محدوده حوضه کارون را با روش میانیابی به داده‌های پهنه‌ای تبدیل و سپس برحسب مختصاد زیرحوضه‌هاف بارش ماهانه هریک تفکیک گردید. از روش نمایه بارش استاندارد (SPI) برای ارزیابی خشکسالی‌های اقلیمی استفاده نموده و این شاخص بصورت ماهانه برای هریک از زیرحوضه‌ها محاسبه شد. نمایه خشکسالی حوضه نشان داد که حوضه در دهه 50 و 60 میلادی، خشکسالی نسبتاً مداومی را تجربه نموده است. بر اساس آزمون خطی، بارش حوضه در ماههای ژانویه، فوریه و بخصوص مارس دارای روند مثبت بوده است. آزمون ناپارمتری‌ مان کندال نشان داد که در همین ماهها نمایه خشکسالی نیز دارای روند بوده است.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
به پیشرفته ترین فروشگاه فایل خوش آمدید.جهت مشاهده توضیحات کامل فایل مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید.

مقاله شناسایی روند بارش و خشکسالی حوضه کارون

دانلود این فایل

مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل

 مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران

تعداد صفحات: 7

نویسنده(ها):

راضیه خورایلو – دانشگاه محقق اردبیلی
کاظم هاشمی مجد – دانشگاه محقق اردبیلی
شهزاد جماعتی ثمرین – دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

چکیده:

حبوبات بعدازغلات دومین منبع مهم غذایی بشرمحسوب میشوند به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف فسفروپتاسیم برصفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی ازمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درشرایط مزرعه ای به مرحله اجرا درامد تیمارهای ازمایشی شامل کودفسفاته درچهارسطح 0و150و300و450 کیلوگرم درهکتار ازمنبع سوپرفسفات تریپل و پتاسیم درسه سطح 0و100و200 کیلوگرم درهکتار ازمنبع سولفات پتاسیم بود کرت های ازمایشی به ابعاد 2×3متر بود که درآن فاصله ردیفها 50سانتیمتر و فاصله بوته درروی ردیف 5سانتمیتر بود نتایج ازمایش نشان داد که اثراصلی سطوح مختلف مصرف کود پتاسیم ازنظر اماری برهمه صفات شامل ارتفاع بوته عملکرد دانه دربوته وواحدسطح وزن خشک اندام هوایی بوته وزن خشک اندام هوایی قبل ازرسیدگی و عملکردبیولوژیک درسطح احتمال یک درصد معنی دار است همچنین اثراصلی سطوح مختلف کود فسفروهمچنین اثرمتقابل بین پتاسیم درفسفر برصفت وزن خشک اندام هوایی قبل ازرسیدگی به ترتیب درسطح 1و5 درصد معنی دار است مقایسه میانگین ها براساس ازمون دانکن نشان داد که بیشترین ارتفاع بوته عملکرد دانه دربوته و واحدسطح وزن خشک اندام هوایی بوته وزن خشک اندام هوایی قبل ازرسیدگی وعملکردبیولوژیک ازکاربرد 200 کیلوگرم سولفات پتاسیم درهکتار و کمترین مقدارصفات ذکرشده مربوط به سطح اول کود پتاسیم تیمارشاهد بود

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله تاثیرکوددهی فسفروپتاسیم روی صفات مرفولوژیکی لوبیا چیتی درراستای افزیاش حاصلخیزی وپوشش گیاهی درمنطقه اردبیل

دانلود این فایل

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی - شبکه عصبی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی :

سال انتشار : 1393

نام کنفرانس یا همایش : دومين همايش ملي پژوهش هاي کاربردي در علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

فناوری ابزار مفیدی ست، اما اکثر افراد نمی دانند که چطور باید از آن به درستی استفاده کرد که همین مسئله می تواند فناوری را به ابزاری مخرب تبدیل کند. مردم بسیاری در سنین مختلف و از گروه های اجتماعی متفاوت در شبکه های اجتماعی مجازی کنار هم آمده اند و از طریق شبکه های اجتماعی با هم ارتباط برقرار می کنند. شبکه های اجتماعی جایگاه خاصی در جامعه ایران باز کرده است و از اقشار مختلف جامعه ایرانی از جمله دانشجویان، استادان، معلمان، دانش آموزان و هنرمندان به همراه روزنامه نگاران در آنها عضو هستند. در این مقاله ابتدا عامل های تأثیر گذار شبکه های اجتماعی غربی با طراحی یکسری پرسشنامه مورد بررسی قرار می گیرد. سپس مقادیر به دست آمده حاصل از جایگذاری در تابع عضویت زنگوله ای به عنوان ورودی به الگوریتم تصمیم گیری چند معیاره فازی عصبی وارد می شوند. حاصل اجرای الگوریتم تصمیم گیری چند معیاره – فازی تعیین عوامل تاثیرگذار بر روی سن مشخص شده به صورت طبقه بندی شده می باشد. . نتایج شبیه سازی نشان می دهد طرز پوشش غربی مهمترین آسیب در رده سنی 17 تا 18 سال نسبت به سایر رده های سنی با اولویت کمتر به عنوان مهمترین آسیب در نظر گرفته شده است . نتایج تحقیق علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه به طور کارآمد و مؤثر عوامل تاثیرگذار برروی محدوده سنی را تعیین و برای بهبود و مدیریت این عوامل اقدام کرد.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی رده سنی 15 تا 20 سال با استفاده از الگوریتم زنگوله ای فازی – شبکه عصبی

دانلود این فایل